/Ти знаеш защо.../
На 101-я етаж, в 101-я живот,
отново ще се срещнем,
ще бъде грях или съдба
целувката гореща.
През тялото ще мине ток,
ще дишаш вместо двама
и всеки поглед ще е зов,
отвара против рана.
Ще бъде порив на кръвта,
ще бъде славеева песен,
ще бъда твоята жена,
за стотен път харесал.
На 101-я етаж, в 101-я живот,
отново ще сме в Рая,
Вселената ще бъде с нас
завинаги....., до края.
© Даниела Атанасова All rights reserved.