13 авг. 2008 г., 08:33

В бездната на мъртвите полета 

  Поэзия » Другая
492 0 10
Безизразност очите замъглява.
Сковава лицето в неистова болка.
Усмивката, неразцъфтяла на устните застива.
В душата ми - по грешка гнездят... язви.
И питам се защо е още цяла?!
По скулите пробягват нервни тръпки.
Ослепяла ли съм?!
Че не виждам Слънцето кога изгрява.
В прегръдката ми се стопява последна
радост. Застива...
Оглушавам! От глупави и празни канонади.
В сърцето ми със вик
се ражда болката. Изгаря го.
И спомените с неохота разпилявам,
в бездната на мъртвите полета...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??