16 сент. 2011 г., 10:39

В бъдеще време 

  Поэзия » Любовная
462 0 0

 

Ще изтанцуваме и този блус в нощта
по волята на перлено небе -
в „часа на синята мъгла”
ръчица нежна ръката ми прие. 

 

Насън целувах лебедова шия,
аз, „вятърът, пронизал есента”.
С приятели се мъчех да опия
и да прекърша мъката в света...

 

Ах, чудно божие творение -
лъч светъл през воала на нощта.
При теб намирам вдъхновение,
което ми помага да раста.

 

И ярък спомен оттогава
с веселие огрява мойте дни.
Навярно всяко лято отминава
с тъгата кротка в нечии очи.

 

 

В синхрон с есето на Лорелай...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??