30 июн. 2017 г., 22:15

В друг живот 

  Поэзия » Другая
1184 4 13

Все гледам към небето – цял живот.
И чакам моята звезда да ми намигне,
а пътят млечен  да е светъл  брод,
по който любовта да ме настигне.

 

И търся вечно вятър със крила,
високо над земята да ме вдигне...
Във друг живот ще чакам любовта,

че този явно няма да ми стигне...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

3 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??