3 февр. 2011 г., 17:09

В душата ми тъга бушува 

  Поэзия
566 0 0

  В душата ми тъга бушува

 

В душата ми тъга бушува,

като виелицата вън – не стихва...

Самотна птица нейде пак будува,

но песента ù бавно във нощта притихва...

 

Като руска тройка времето лети,

като молец то дните ни изяжда,

отнасяйки със себе си и щастие, мечти

и сърцата с изгаряща болка разяжда...

© Пенка Обновенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??