10 июл. 2012 г., 21:55

В един февруарски ден 

  Поэзия » Любовная
614 0 0

Помниш ли последната ни среща,

но не онази преди ден.

Защото беше ти отсреща

на пропаст разстояние от мен.

 

Помниш ли последната ни среща,

думите под звездното небе,

помниш ли нощта гореща?

Помниш ли? Аз не.

 

Но помня как ме караше да пея.

Как поисках да летя.

Помня колко силно исках да живея.

Само в миг събра света.

 

Помниш ли последната ни среща?

Но не онази преди ден,

а тази наша тайна среща

в един февруарски ден.

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??