24 мар. 2016 г., 18:45  

В едно цяло 

  Поэзия
607 1 8

В ЕДНО ЦЯЛО

 

Когато сме заедно, ставаме цяло,

а нещо все липсва, когато не сме.

В прегръдките времето сякаш е спряло,

извън тях сме брулени от ветрове.

 

А може би с теб сме един механизъм

с безупречни части, споени добре.

Сърце и душа сме в един организъм,

катерим, ръка за ръка, върхове.

 

И страдаме тихо, на две разделени,

когато понякога в миг връхлетял

животът ни хвърли в различни вселени ...

Доволни сме, щом механизмът е цял.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??