10 июл. 2007 г., 14:22

В живота 

  Поэзия
655 0 3
 

В живота често случва се така -                        
приятел, скъп и верен,                                        
да ти забие нож в гърба                                               
  и да направи живота ти черен.


В живота често случва се така  -                            
любов силна да изпитваш,                          
ала несподелена да е тя                                 
и той да е с другата  сега.


В живота често случва се така -                        
да мечтаеш, да бленуваш ти,                           
но несбъднат да е твоя блян                        
  и поругани твоите мечти.


В живота често случва се така -                      
   днес от щастие преливаш ти,                        
а утре мъка сърцето ти плени                       
и с усмивка и сълзи живееш ти.                            



© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??