В живота често случва се така -
приятел, скъп и верен,
да ти забие нож в гърба
и да направи живота ти черен.
В живота често случва се така -
любов силна да изпитваш,
ала несподелена да е тя
и той да е с другата сега.
В живота често случва се така -
да мечтаеш, да бленуваш ти,
но несбъднат да е твоя блян
и поругани твоите мечти.
В живота често случва се така -
днес от щастие преливаш ти,
а утре мъка сърцето ти плени
и с усмивка и сълзи живееш ти.
© Пепи All rights reserved.