31 авг. 2024 г., 14:48

В кладенеца 

  Поэзия » Свободный стих
162 4 11

Погледнах в кладенеца, 

видях себе си

в небето.

Бял облак доплува и ме погали

леко.

Черна котка елегантно се настани

до мен.

Помилва ме някак си

меко.

Ветрецът разчорли косата ми

във водата.

Вълшебен,приказен ден!

Изплува,видях те,

за миг стопи

самотата...

© Люси Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??