Aug 31, 2024, 2:48 PM

В кладенеца 

  Poetry » Free verse
161 4 11

Погледнах в кладенеца, 

видях себе си

в небето.

Бял облак доплува и ме погали

леко.

Черна котка елегантно се настани

до мен.

Помилва ме някак си

меко.

Ветрецът разчорли косата ми

във водата.

Вълшебен,приказен ден!

Изплува,видях те,

за миг стопи

самотата...

© Люси Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??