31.08.2024 г., 14:48 ч.

В кладенеца 

  Поезия » Свободен стих
163 4 11

Погледнах в кладенеца, 

видях себе си

в небето.

Бял облак доплува и ме погали

леко.

Черна котка елегантно се настани

до мен.

Помилва ме някак си

меко.

Ветрецът разчорли косата ми

във водата.

Вълшебен,приказен ден!

Изплува,видях те,

за миг стопи

самотата...

© Люси Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??