9 дек. 2010 г., 09:37

В края на дъгата 

  Поэзия » Любовная
870 0 15

Открих те в края на дъгата -

болезнено и нежно...

Изпих те със сълзата,

изплакана с надежда.

 

И ти ще ме откриваш сутрин,

дори когато мен ме няма.

Когато две ръце те будят

с толкоз обич закъсняла.

 

Ще бъда и в дъжда пороен,

жадно който те целува.

И в тишината на покоя

с огъня на две очи жадувани.

 

И ще ме чуваш пак да пея

за мигове незабравими

и в самотата ще копнееш

за страст и спомени красиви.

 

Ти знаеш, че ме има -

очакваща те в края на дъгата...

Търси ме, за да ме откриваш!

Или ще можеш без любов във самотата?

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??