9 сент. 2009 г., 22:25

В лилаво... 

  Поэзия
690 0 9

 

В лилаво-теменужени нощи,

със златоткано, мастилено-синьо небе,

аз не преставам за теб да копнея.

Тръпнат за ласки мойте ръце...

 

В лилаво-теменужени нощи,

със златоткано, мастилено- синьо небе,

аз мечтая да бъда за тебе

най-безбрежното нощно море...

 

 

п.п. Провокирано от: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=137965

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??