Sep 9, 2009, 10:25 PM

В лилаво... 

  Poetry
688 0 9

 

В лилаво-теменужени нощи,

със златоткано, мастилено-синьо небе,

аз не преставам за теб да копнея.

Тръпнат за ласки мойте ръце...

 

В лилаво-теменужени нощи,

със златоткано, мастилено- синьо небе,

аз мечтая да бъда за тебе

най-безбрежното нощно море...

 

 

п.п. Провокирано от: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=137965

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??