Понякога нагарчат,
а друг път захаросани -
те, стиховете мои,
различно са орисани,
но от душа са писани.
Солени или кисели,
искрящи и пенливи,
изстрелват думи-истини,
рисуват и мечтаят,
щурмуват ми душата,
отстрелват ме със строфи -
куплети с цвят небесен,
космически мечтания.
И някой, тихо в стихове,
в съня си ме мечтае.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
Много СИ!
БЪДИ!