2.12.2012 г., 18:16 ч.

В моите стихове 

  Поезия
939 0 17

Понякога нагарчат,

а друг път захаросани -

те, стиховете мои,

различно са орисани,

но от душа са писани.

Солени или кисели,

искрящи и пенливи,

изстрелват думи-истини,

рисуват и мечтаят,

щурмуват ми душата,

отстрелват ме със строфи -

куплети с цвят небесен,

космически мечтания.

И някой, тихо в стихове,

в съня си ме мечтае.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??