21 дек. 2012 г., 02:09

В нощ като тази 

  Поэзия
571 0 2

люшват се бронзови езици

в ситен камбанен

звън

забравили 

крилата на ангели

за нови грехове мълвим

 

как се спи в нощ като тази

 

ек дочувам

от твоите устни

ек от забравени дати -

по пътека бяла идваш

да ме целунеш мокро

... като делфин

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??