Dec 21, 2012, 2:09 AM

В нощ като тази 

  Poetry
572 0 2

люшват се бронзови езици

в ситен камбанен

звън

забравили 

крилата на ангели

за нови грехове мълвим

 

как се спи в нощ като тази

 

ек дочувам

от твоите устни

ек от забравени дати -

по пътека бяла идваш

да ме целунеш мокро

... като делфин

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??