люшват се бронзови езици
в ситен камбанен
звън
забравили
крилата на ангели
за нови грехове мълвим
как се спи в нощ като тази
ек дочувам
от твоите устни
ек от забравени дати -
по пътека бяла идваш
да ме целунеш мокро
... като делфин
© Дима Всички права запазени