28 февр. 2008 г., 14:20

В очакване 

  Поэзия
654 0 10

Събудени огньове пак във мен надничат.

И от сенките на спомена

във кърваво червено душата ми обличат.

Потърсили ръцете на копнежа,

в очакване се разпиляват.

Посърнали в скръбта,

рефрена носталгичен пак припяват.

От дъното на новото начало,

молитвено във мен се отразяват.

Очаквани и недочакали,

на любов те пак ще се надяват.

И от нощта събраните сълзи

за бъдното в роса да се преобразяват.

Феите, с вълшебството на обичта си,

пътя ми да осветяват.

 

Т.К.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??