В ПАМЕТ
Беше млад. Агроном.
Не беше актьор.
Беше приятел.
Не обичаше сноби.
Презираше гноми, лъжи.
Не водеше жалки войни
със зъби, лакти и нокти.
Работеше като луд
за децата си.
Сееше, жънеше жито.
Не издържало сърцето...
Объркало ритъма.
Спряло.
Той понякога казваше:
"Знам, има много жени,
но малко са дамите."
Отишъл си Фори. Няма го.
Но беше Човек.
От истинските.
© Даша Все права защищены