19 июн. 2016 г., 12:32

В памет на Евтим Евтимов 

  Поэзия
650 1 8


       Отиде си големият Евтим.
       Пред гения му сме една трохичка.
       За него. В памет - нека помълчим
       в ръка с запалена свещичка!
           Написа стихове чудесни,
           от тях ни лъхаше любов,
           облечени в прекрасни песни -
           да ги запее всеки бе готов...
       Певците са му благодарни,
       че славата си с тях той сподели,
       а за слушателите - няма равно
       със времето, в което той твори!
           Безсмъртни са творци такива -
           ще помним техните слова.
           Дано и децата ни щастливи
           се чувстват също от това...
       Твори в отвъдното и пращай мисли
       чрез нас - най-дребните поети,
       та още дълго да се пеят песни
       по най-прекрасните куплети!!

 

© Ирина Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??