Със цвят топъл, пастелен
листата есенни
в очите ми тъгата привличат,
ронят се сякаш сълзи,
болката от стария клен
кротко събличат.
Приютили мислите ми нежни
и тъжни за теб,
в тревите тихо се стелят,
скриват се в стъпките ти
незрими към мен,
със забрава следите постилат.
Самотна и тиха към тебе
пътеката
дните светли сънувa...
и само... в шепота нежен и мил
на листата
гласа ти топъл все още дочувам.
http://www.youtube.com/watch?v=2yMt0DP4GOY&NR=1
МУЗИКА >>> < autumn emotion
© Магдалена Костадинова Все права защищены