17.10.2010 г., 23:39 ч.

В шепота на листата... 

  Поезия » Любовна
2760 0 56

 

                 

 

 

                                     Със цвят топъл, пастелен
               листата есенни 
               в очите ми тъгата привличат,
               ронят се сякаш сълзи,
               болката от стария клен 
               кротко събличат.

               Приютили мислите ми нежни
               и тъжни за теб, 
               в тревите тихо се стелят,
               скриват се в стъпките ти
               незрими към мен,
               със забрава следите постилат.

               Самотна и тиха към тебе 

               пътеката

               дните светли сънувa...
               и само...
в шепота нежен и мил

               на листата
               гласа ти топъл
все още дочувам.

 

       

       http://www.youtube.com/watch?v=2yMt0DP4GOY&NR=1

 

                                          МУЗИКА >>> < autumn emotion

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??