2 окт. 2015 г., 20:49

В света на цветята 

  Поэзия
399 0 6



В света на цветята

е слънце,

пчелен жужеж,

славееви трели

и пеперуден шептеж.

 

В света на цветята

е ласки на вятър,

целувки от дъжд,

птичи хор

и многоцветна светлина.

 

Светът на цветята

е тиха красота

и копнеж

по теб...

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??