Oct 2, 2015, 8:49 PM

В света на цветята 

  Poetry
396 0 6



В света на цветята

е слънце,

пчелен жужеж,

славееви трели

и пеперуден шептеж.

 

В света на цветята

е ласки на вятър,

целувки от дъжд,

птичи хор

и многоцветна светлина.

 

Светът на цветята

е тиха красота

и копнеж

по теб...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??