23 окт. 2009 г., 17:05

В такава есен... 

  Поэзия
565 0 10

В такава есен, тиха от тъга,

реши и... просто си отиде.

След теб безлистна, пуста самота

обгърна в паяжина дните...

Каданс... забравен в две ръце.

Илюзия за бряг без име.

Носталгия в едно сърце

по сън от някакво далечно време.

Мъгла, обвила с  пъпна връв

родената в клепачи влажни,

една изгубена любов -

бездрешна в пътищата хладни...

Безверие утеха не склони

по дланите ми тръпнещи да легне.

Остана споменът за две очи

в едно безвремие със нежно име.

 

 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??