Прегърни ме, моя безумна любов.
Прегърни ме, нека с теб да остана,
само в твоя потаен сън, съкровен,
далече от всички да бъда със теб
Докосвай ме нежно с пръсти изкусни,
като топъл дъжд напои ме с любов,
после с целувки изгарящи, стрстни,
превърни ме в искри от звезден поток...
Люби ме безкрайно в среднощна омая...
Летни пожарища разпалвай във мен...
Камбанен звън да отеква в безкрая,
тази приказна нощ е само за нас...
Щом замлъкне песента на щурците
и утрото целуне твойто лице,
аз пак ще бъда далече от тебе...
До утре вечер, Любов... Чакай ме...
© Надежда Все права защищены