Къде е тя?
Кой я зарови?
Кой ме излъга? -
НЕ мога без нея...
Тя за мен бе свято нещо...
Къде е надеждата? -
Нека накара ме пак да повярвам,
че тя е тук някъде...
Дано я намеря,
за да усетя топлината и красивото в нея -
да залича тъгата и тишината в нея...
Аз виждам те,
усещам те -
тук - близо до мен -
ДА - точно ти ми трябваше, ЛЮБОВ...!
© Аманда Алексиева Все права защищены
разкарай лилавото
някога чела ли си нещо което не си писала ти