Feb 18, 2010, 10:52 PM

В търсене на любовта 

  Poetry
492 0 2

Къде е тя?

Кой я зарови?

Кой ме излъга? -

НЕ мога без нея...

Тя за мен бе свято нещо...

Къде е надеждата? -

Нека накара ме пак да повярвам,

че тя е тук някъде...

Дано я намеря,

за да усетя топлината и красивото в нея -

да залича тъгата и тишината в нея...

 

Аз виждам те,

усещам те -

тук - близо до мен -

ДА - точно ти ми трябваше, ЛЮБОВ...!

© Аманда Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??