3 дек. 2018 г., 11:53

В търсене на любовта 

  Поэзия » Любовная
558 0 3

В простора на душата си мечтая, 

където там са моите мечти,

копнея ли, или в копнеж желая, 

не зная, но в основата си ти. 

 

​​​​​​В мажора на любовни интервали, 

радостта ми мелодично ще звучи, 

но в минора  на очите недоспали, 

тъгата ми ще сътвори сълзи. 

 

И в този миг душата ще политне, 

и ситен дъжд от рая ще вали, 

и бурята в мечтите ще утихне, 

и спокойствие ще възцари.

 

Ръцете си високо ще разперя, 

на път ще пратя огнено сърце, 

и вричам се, любов, ще те намеря, 

в палитрата на нежни цветове. 

 

 

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??