26 окт. 2014 г., 09:08

Вали!!! 

  Поэзия » Любовная
657 0 0

вали!!!

 

Навън започна да вали,
а едно момче свенливо
в длани тихо скри 
любовта си мълчаливо.

 

Той бегло бе видял
през всички милиони
капки звезден прах,
как тя ветровете гони.

 

Навън все още си вали,
а момчето в суетата
на една мечта мълчи,
то заглушава сетивата.

 

И не признава и за миг

къс от хилядите чувства.
Как копнее за финал,
в който устните ù вкусва!!!

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??