13 мая 2007 г., 16:22

Вали, вали 

  Поэзия
587 0 10
Прероди ме! Искам да ме вземеш!
Вече не издържам под дъжда!
Не минавай само покрай мене!
За да стъпкваш мокрите листа!
Заведи ме! Някъде на топло!
Спри потока буен на страха!
Забрави отчаяните вопли!
Запомни ме, както съм така -
вкопчена безмълвно в теб, до болка!
Птица върху твойто силно рамо!
Как жадувам  тихо нови спомени
да родим! Да е живот за двама!
...............
А вали, вали... И ще потъна,
и сълзите вече не личат!
Скрит зад някой сушав ъгъл,
на небето вслушан си в плача!

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??