May 13, 2007, 4:22 PM

Вали, вали 

  Poetry
585 0 10
Прероди ме! Искам да ме вземеш!
Вече не издържам под дъжда!
Не минавай само покрай мене!
За да стъпкваш мокрите листа!
Заведи ме! Някъде на топло!
Спри потока буен на страха!
Забрави отчаяните вопли!
Запомни ме, както съм така -
вкопчена безмълвно в теб, до болка!
Птица върху твойто силно рамо!
Как жадувам  тихо нови спомени
да родим! Да е живот за двама!
...............
А вали, вали... И ще потъна,
и сълзите вече не личат!
Скрит зад някой сушав ъгъл,
на небето вслушан си в плача!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??