9 мар. 2019 г., 10:15

Вариация 

  Поэзия
519 0 1

В цветен ден, в май роден

идваш ти пак при мен.

Дай ръка, о, тъга,

в такт един, в крак сега!

 

Няма тук где да спрем,

марш напред, най-добре!

Ето виж, пейка с храст!...

Що мълчиш вече час?

 

Помня аз чуден миг,

чуден глас, чуден лик!

Ой, сега, с теб тъга,

под ръка - до кога?

© Георги Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??