5 янв. 2022 г., 20:29

Вдъхновения 

  Поэзия » Философская
497 4 3

      На отец Владимир Дойчев

 

Залутани
да уредим отсрочки,
в света различно неопределен,
загубихме опорните си точки
и може би представата за ден.

 

И търсим сам сами сред необята
метафори, сравнения и как,
след мрака да познаем светлината,
да я изгубим и намерим пак.

 

А някъде в дълбоката безкрайност
Там дето ще се слеят две искри,
Една любов, едната всеотдайност,
Метафората 
си самия
ти.

© Бисер Бойчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??