7 нояб. 2024 г., 13:52

Вече не я боли 

  Поэзия » Любовная
123 1 3

Вече не я боли, не обича, не страда.

Тъжен дъжд не вали по лицето й младо.

Колко пъти прости, колко пъти повярва

в малките му лъжи и красиви тиради!

Беше винаги прав, а виновната - тя!

Умора се от гняв, любовта й умря.

Той сега е свободен - няма пречки, окови.

От нагона си воден следва жертвата нова.

Вече не я боли, не обича, не страда.

Тъжен дъжд не вали...Тя излезе от ада!

© Флориана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??