16 мар. 2011 г., 21:14

Вечерни мисли 

  Поэзия » Любовная
966 0 0

Пак седя в стаята сама...

мисля за живота и света...

Бавно в цигарения дим, някъде

изгубват се мечтите...

Питам се,

защо съм там, където скрити са сълзите?...

 

Нищо ново... Нищо странно...

 

Гледам през прозореца дъжда,

как облива всичко в тъга.

Набирам плахо твоя номер, но напразно!

Ти отново си с друга тази вечер!

 

Нищо ново... Нищо странно...

 

Ще заспя в прегръдката на самотата,

тихо... без да плача, както винаги...

В съня си ще докосвам болката...

На сутрината ще се събудя, пак сама.

Без теб!...


 Нищо ново... нищо странно...

  

                       2009г.


 


© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??