7 мая 2014 г., 17:24

Вечерно 

  Поэзия
459 0 2

Подсвиркваш си, прегръщам те,

под шапката на стария чадър

разцъфналия кестен ни окъпва -

огъната е шапката на стария чадър,

изсмивам се, прегръщаш ме -

на къщите очите по котешки ни смигват.

И двама сме. Така!

И ни обгръща вечерната синева.                 

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??