22 февр. 2024 г., 16:30

Вечна пролет 

  Поэзия
140 0 2

Видът на истинската красота,

крилете ми разперва в необята.

Не ме оставя да се ровя в нищета,

събужда думи в песен неизпята.

 

Там смъртно наранения прости

с молитва, изпълваща небето.

И жалостиво за убиващите го скърби,

разпъна си докрай сърцето.

 

Видът на истинската красота,

крилете ми разперва в необята.

Там всекидневно разцъфтява пролетта

от вечната Любов излята.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??