17 сент. 2009 г., 14:35

Вечно ме помни 

  Поэзия » Другая
734 0 4

Не си до мен,
любовта не те плени,
само мен изгори,
даже дяволът скърби.

Дали някога ще те срещна,
дали ще кажеш ''Здравей'',
или ще ме погълнеш,
като гладен змей.

Разкъсай ме, ако искаш,
но сърцето запази,
в бурканче го сложи,
там, в джоба, да скърби.

Мълчанието погуби,
свещица запали,
сълза отрони,
и вечно ме помни!

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??