Измислена, истинска,
фея прекрасна,
докосваш ме с устни.
Със дъх на цветя.
Нестихваща, тръпнеща,
носеща радост,
погалвай ме нежно
със топла ръка.
Изгаряща, любеща,
вечно сияние,
превръщай ме в
бъдеще.
С теб съм готов.
Приказен остров
сред вълни, океани,
аз до теб ще се сгуша
и ще пия любов.
© Христо Костов Все права защищены