20 сент. 2009 г., 20:09

Вечно за любовта 

  Поэзия » Любовная
827 0 3

Есен е. Душата стене!

И сякаш всичко от копринен цвят,

замира като нежно цвете,

в един сив и посърнал свят!

 

 

А моето цвете

не спира сега -

с две думи вечни -

да вдъхва искра.

 

 

И сякаш подпалва

заветния храм,

събирайки вовеки

любовта си, в една мъжка длан!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Посветено на Евгени Георгиев!

© Цвети Калинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??