20.09.2009 г., 20:09 ч.

Вечно за любовта 

  Поезия » Любовна
826 0 3

Есен е. Душата стене!

И сякаш всичко от копринен цвят,

замира като нежно цвете,

в един сив и посърнал свят!

 

 

А моето цвете

не спира сега -

с две думи вечни -

да вдъхва искра.

 

 

И сякаш подпалва

заветния храм,

събирайки вовеки

любовта си, в една мъжка длан!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Посветено на Евгени Георгиев!

© Цвети Калинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??