27 апр. 2019 г., 15:02

Вечността на майчин пример 

  Поэзия » Другая
435 0 0

Макар за кратко да бе до мене,

макар че тръгна си от нас без време,

помня ясно твоя пример и завет -

да съм силна, но най-напред да съм

Човек.

© Аделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??