Apr 27, 2019, 3:02 PM

Вечността на майчин пример 

  Poetry » Other
434 0 0

Макар за кратко да бе до мене,

макар че тръгна си от нас без време,

помня ясно твоя пример и завет -

да съм силна, но най-напред да съм

Човек.

© Аделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??