Отецът Бог прегърна своя Син,
отместена бе тежката скала от гроба
и Светлината озари навред
земя, небе, сърца на хора!
Великден е! Просторът пак блести,
душите дишат озарени,
цветя иконите окичват
и пеят хората засмени.
Над всеки дом отново радост грее
и нежна песен пак се носи.
Приятели, най-светъл ден е!
Христос воскресе!
Приятели, желая ви весело изкарване на най-светлия християнски празник! Бъдете бодри, весели и здрави!
© Владимир Все права защищены
Поздрави за прекрасния поет!