10 дек. 2009 г., 00:17

Видение 

  Поэзия » Любовная
514 0 6

Шумят вълните в океана

огрени в пурпурни лъчи.

По залива, в страна мечтана

отново ме повеждаш ти.

 

И с крясък чайките политат

разперили криле над мен.

В косите вятърът се вплита

и съхне устни с дъх солен.

 

Докосваш пясъка, обсипан

от раковини и звезди.

Вълните с неотменен ритъм

заливат малките следи.

 

Вървя по стъпките горещи

след твоя дух неумолим

и ден, и нощ до нови срещи

след теб вървя, вървя незрим.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??