12 дек. 2007 г., 12:12

Виждал ли си тъжна пеперуда? 

  Поэзия
3078 0 28

Виждал ли си тъжна пеперуда,

със скъсани криле пред Любовта?

Или да я е сполетяла участ друга,

например да е забравила своята мечта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда,

превръщаща радост в тъга?

Да е скъсала последната си струна,

струната, откриваща пред нея обичта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда?

Аз не съм, но някъде лети сега.

Тя е като неразменна руда.

Лети самотно със своята тъга.

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??